歡迎來到中學英語教學資源網|嘉興英語教學網!本站永久網址:比盛国际娱乐城 | 新會員注冊 | 會員登錄 | 會員中心 | 給我留言 | 換背景 |

試題下載

同步輔導

備課中心

高考輔導

英語語法

在線組卷

英文薈萃
| 頻道首頁 | 高考真題 | 全真模擬 | 名校模擬 | 綜合練習 | 高一測試上 | 高一測試下 | 高二測試上 | 高二測試下 | 高三測試上 | 高三測試下 |
◆ 您現在的位置: 嘉興英語教學網 >> 試題下載 >> 高考真題 >> 試題信息:2017年全國各地高考英語試題下載-新課標Ⅲ[含答案]
2017年全國各地高考英語試題下載-新課標Ⅲ[含答案]

2017年普通高等學校招生全國統一考試
英 語
(考試時間:120分鐘  試卷滿分:150分)
注意事項:
1. 答卷前,考生務必將自己的姓名、準考證號填寫在答題卡上。
3. 回答選擇題時,選出每小題答案后,用鉛筆把答題卡上對應題目的答案標號涂黑。如需改動,用橡皮擦干凈后,再選涂其他答案標號?;卮鴟茄≡裉饈?,將答案寫在答題卡上,寫在本試卷上無效。
3. 考試結束后,將本試卷和答題卡一并交回。
第一部分  聽力(共兩節,滿分30分)
做題時,先將答案標在試卷上,錄音結束后,你將有兩分鐘的時間將試卷上的答案轉涂到答題卡上。
第一節 (共5小題,每小題1. 5分,滿分7. 5分)
聽下面5段對話,每段對話后有一個小題,從題中所給的A、B、C三個選項中選出最佳答案。聽完每段對話后,你都有10秒鐘的時間來回答有關小題和閱讀下一小題。每段對話僅讀一遍。
例:How much is the shirt?
   A.£ 19. 15.    B.£9. 18.    C.£9. 15.
答案是C。
1.What will the woman do this afternoon?
 A.Do some exercise.    B.Go shopping.  C.  Wash her clothes.
2.Why does the woman call the man?
 A .To cancel a flight.  B. To make an apology.   C.  To put off a meeting. 
3.How much more does David need for the car?
A.$ 5, 000.          B.$20, 000.        C.$25, 000.
4.What is Jane doing?
A.Planning a tour.    B.Calling her father.  C.Asking for leave.
5 .How does the man feel?
A.Tied.          B.Dizzy.          C.Thirsty. 
第二節(共15小題;每小題1. 5分,滿分22. 5分)
聽下面5段對話或獨白。每段對話或獨白后有幾個小題,從題中所給的A、B、C三個選項中選出最佳選項。聽每段對話或獨白前,你將有時間閱讀各個小題,每小題5秒鐘;聽完后,各小題將給出5秒鐘的作答時間。每段對話或獨白讀兩遍。

聽第6段材料,回答第6、7題。
6. What does Jack want to do?
A. Watch TV.    B. Play outside.    C. Go to the zoo.
7. Where does the conversation probably take place?
A. At home.    B. In a cinema.     C. In a supermarket.
聽第7段材料,回答第8至10題。
8. What does Richard do?
A. He’s a newsman.     B. He’s a manager.    C. He’s a researcher.
9. Where is Richard going next week?
A. Birmingham.    B. Mexico City.    C. Shanghai.
10. What will the speakers do tomorrow?
A. Eat out together.    B. Visit a university.    C. See Professor Hayes.
聽第8段材料,回答第11至13題。
11. What is the probable relationship between the speakers?
A. School friends.
B. Teacher and student.
C. Librarian and library user.
12. Why does Jim suggest Mary buy the book?
A. It’s sold at a discount price.
B. It’s important for her study.
C. It’s written by Professor Lee.
13. What will Jim do for Mary?
A. Share his book with her.
B. Lend her some money.
C. Ask Henry for help.
聽第9段材料,回答第14至16題。
14. Where does Stella live?
A. In Memphis.    B. In Boston.    C. In St Louis.  
15. What would Peter and his family like to do on Beale Street?
A. Visit a museum.    B. Listen to music    C. Have dinner.   
16. What kind of hotel does Peter prefer?
A. A big one.   B. A quite one.    C. A modern one.    
聽第10段材料,回答第17至20題。
17. How many lab sessions will the students have every week?
A. One.  B. Two.    C. Three.
18. What are the students allowed to wear in the lab?
A. Long scarves.    B. Loose clothes.     C. Tennis shoes.
19. Why should the students avoid mixing liquid with paper?
A. It may cause a fire.   B. It may create waste.     C.  It may produce pollution.
20. What does the speaker mainly talk about?
A. Grades the student will receive.   
B. Rules the students should follow.    
C. Experiments the students will do.

第二部分  閱讀理解(共兩節,滿分40分)
第一節  (共15小題;每小題2分,滿分30分)
閱讀下列短文,從每題所給的A、B、C和D四個選項中,選出最佳選項。
A
San Francisco Fire Engine Tours
San Francisco Winery Tour
   Running: February 1st through April 30th
   This delicious tour goes through the city on its way to Treasure Island where we will stop at the famous Winery SF. Here you can enjoy 4 pours of some of the best wine San Francisco has to offer. (Included in tickets price)
  Departing from the Cannery: Tell time upon request.
  Duration(時長):2 hours
  Price: $90
Back to the Fifties Tour
  Running: August 16th through August 31st
  This tour transports you back in time to one of San Francisco’s most fantastic periods, the 1950s! Enjoy fun history as we take you through San Francisco for a free taste of ice cream.
  Departing form the Cannery 5:00 pm and 7:00 pm
  Duration:2 hours
  Price:$90
Spooky Halloween Tour
Running: October 10th through October 31st
Join us for a ride through the historical Presidio district . Authentic fire gear (服裝)is provided for your warmth as our entertainers take you to some of the most thrilling parts of San Francisco
Departing from the Cannery:6:30 pm and 8:30 pm
Duration :1 hour and 30 minutes
Price: Available upon request
Holiday Lights Tour
  Running: December 6th through December 23nd
  This tractive four takes you to some of San Francis’s most cheerful holiday scenes. Authentic fire gear is provided for your warmth as you get into the holiday spirit.
  Departing from the Cannery 7:00 pm and 9:00 pm
  Duration: I hour and 30 minutes
  Advance reservations required.
21. Which of the tours is available in March?
A. San Francisco Winery Tour.
B. Back to the Fifties Tour.
C. Spooky Hallowen Tour.
D. Holiday Lights Tour.
22. What can tourists do on Back to the Fifties Tours?
A. Go to Treasure Island.
B. Enjoy the holiday scenes.
C. Have free ice cream.
D. Visit the Presidio district.
23. What are tourists required to do to go on Holiday Lights Tour?
A. Take some drinks.
B. Set off early in the morning.
C. Wear warm clothes.
D. Make reservations in advance.
B
Minutes after the last movie ended yesterday at the Plaza Theater, employees were busy sweeping up popcorns and gathering coke cups. It was a scene that had been repeated many times in the theater’s 75-year history. This time, however, the cleanup was a little different. As one group of workers carried out the rubbish, another group began removing seats and other theater equipment in preparation for the building’s end.
 The film classic The Last Picture Show was the last movie shown in the old theater. Though the movie is 30 years old, most of the 250 seats were filled with teary-eyed audience wanting to say good-be to the old building. Theater owner Ed Bradford said he chose the movie because it seemed appropriate. The movie is set in a small town where the only movie theater is preparing to close down.
Bradford said that large modern theaters in the city made it impossible for the Plaza to compete. He added that the theater’s location(位置) was also a reason. “This used to be the center of town, ” he said. “Now the area is mostly office buildings and warehouses. ”
Last week some city officials suggested the city might be interested in turning the old theater into a museum and public meeting place. However, these plans were abandoned because of financial problems. Bradford sold the building and land to a local development firm, which plans to build a shopping complex on the land where the theater is located.
The theater audience said good-by as Bradford locked the doors for the last time. After 75 years the Plaza Theater has shown its last movie. The theater will be missed.
24. In what way was yesterday’s cleanup at the Plaza special?
   A. It made room for new equipment.
   B. It signaled the closedown of the theater.
   C. It was done with the help of the audience.
   D. It marked the 75th anniversary of the theater.
25. Why was The Last Picture Show put on?
   A. It was an all-time classic.        B. It was about the history of the town.
   C. The audience requested it.        D. The theater owner found it suitable.
26. What will probably happen to the building?
   A. It will be repaired.          B. It will be turned into a museum.
   C. It will be knocked down.       D. It will be sold to the city government.
27. What can we infer about the audience?
A. They are disappointed with Bradford.     
B. They are sad to part with the old theater.
C. They are supportive of the city officials.   
D. They are eager to have a shopping center.
C
After years of heated debate, gray wolves were reintroduced to Yellowstone National Park. Fourteen wolves were caught in Canada and transported to the park. By last year, the Yellowstone wolf population had grown to more than 170 wolves.
Gray wolves once were seen here and there in the Yellowstone area and much of the continental United States, but they were gradually displaced by human development. By the 1920s, wolves had practically disappeared from the Yellowstone area. They went farther north into the deep forests of Canada, where there were fewer humans around.
The disappearance of the wolves had many unexpected results. Deer and elk populations — major food sources (來源) for the wolf – grew rapidly. These animals consumed large amounts of vegetation (植被), which reduced plant diversity in the park. In the absence of wolves, coyote populations also grew quickly. The coyotes killed a large percentage of the park’ s red foxes, and completely drove away the park’ s beavers.
As early as 1966, biologists asked the government to consider reintroducing wolves to Yellowstone Park. They hoped that wolves would be able to control the elk and coyote problems. Many farmers opposed the plan because they feared that wolves would kill their farm animals or pets.
    The government spent nearly 30 years coming up with a plan to reintroduce the wolvers. The U. S. Fish and Wildlife Service carefully monitors and manages the wolf packs in Yellowstone. Today, the debate continues over how well the gray wolf is fitting in at Yellowstone. Elk, deer, and coyote populations are down, while beavers and red fores have made a comeback. The Yellowstone wolf project has been a valuable experiment to help biologists decide whether to reintroduce wolves to other parts of the country as well.
28. What is the text mainly about?
A. Wildlife research in the United States.
B. Plant diversity in the Yellowstone area.
C. The conflict between farmers and gray wolves.
D. The reintroduction of wolves to Yellowstone Park.
29. What does the underlined word “displaced” in paragraph 2 mean?
A. Tested.   B. Separated.   C. Forced out.   D. Tracked down.
30. What did the disappearance of gray wolves bring about?
A. Damage to local ecology.     B. A decline in the park’s income.
C. Preservation of vegetation.    D. An increase in the variety of animals.
31. What is the author’s attitude towards the Yellowstone wolf project?
A. Doubtful.       B. Positive.      C. Disapproving.      D. Uncaring.
D
The Intelligent Transport team at Newcastle University have turned an electric car into a mobile laboratory named “DriveLAB” in order to understand the challenges faced by older drivers and to discover where the key stress points are.
   Research shows that giving up driving is one of the key reasons for a fall in health and well-being among older people, leading to them becoming more isolated(隔絕) and inactive.
   Led by Professor Phil Blythe, the Newcastle team are developing in-vehicle technologies for older drivers which they hope could help them to continue driving into later life.
   These include custom-made navigation(導航) tools, night vision systems and intelligent speed adaptations. Phil Blythe explains: “For many older people, particularly those living alone or in the country, driving is important for preserving their independence, giving them the freedom to get out and about without having to rely on others. ”
   “But we all have to accept that as we get older our reactions slow down and this often results in people avoiding any potentially challenging driving conditions and losing confidence in their driving skills. The result is that people stop driving before they really need to. ”
Dr Amy Guo, the leading researcher on the older driver study, explains, “The DriveLAB is helping us to understand what the key points and difficulties are for older drivers and how we might use technology to address these problems.
    “For example, most of us would expect older drivers always go slower than everyone else but surprisingly, we found that in 30mph zones they struggled to keep at a constant speed and so were more likely to break the speed limit and be at risk of getting fined. We’re looking at the benefits of systems which control their speed as a way of preventing that.
 “We hope that our work will help with technological solutions(解決方案) to ensure that older drivers stay safer behind the wheel. ”
32. What is the purpose of the Drivel AB?
A. To explore new means of transport.
B. To design new types of cars.
C. To find out older driver`s problems.
D. To teach people traffic rules.
33. Why is driving important for older people according to Phil Blythe?
A. It keeps them independent.
B. It helps them save time.
C. It builds up their strength.
D. It cures their mental illnesses.
34. What do researchers hope to do for older drivers?
A. Improve their driving skills.
B. Develop driver-assist technologies.
C. Provide tips on repairing their cars.
D. Organize regular physical checkups.
35. What is the best title for the text?
A. A new Model Electric Car
B. A Solution to Traffic Problem
C. Driving Service for elders
D. Keeping Older Drivers on the Road
第二節  (共5小題;每小題2分,滿分10分) 
根據短文內容,從短文后的選項中選出能填入空白處的最佳選項。選項中有兩項為多余選項。
Lots of people find it hard to get up in the morning and put the blame on the alarm clock. In fact, the key to easy morning wake-up lies in resting your body clock   36     Here is how to make one.
●    37     In order to make a change, you need to decide why it's important. Do you want to get up in time to have breakfast with your family, get in some exercise, or just be better prepared for your day? Once you are clear about your reason, tell your family or roommates about the change you want to make.
 Rethink mornings. Now that you know why you want to wake up, consider re-arranging your morning activities. If you want time to have breakfast with your family, save some time the night before by setting out clothes, shoes, and bags.   38   That’s a quarter-hour more you could be sleeping if you bought a coffee maker with a timer.
 Keep your sleep/wake schedule on weekends. If you’re tired out by Friday night, sleeping in on Saturday could sound wonderful. But compensating on the weekends actually feeds into your sleepiness the following week, a recent study found.   39  
 Keep a record and evaluate it weekly. Keep track of your efforts and write down how you feel. After you’ve tried a new method for a week, take a look at your record.   40   If not, take another look at other methods you could try.
A. Get a sleep specialist.
B. Find the right motivation.
C. A better plan for sleep can help.
D. And consider setting a second alarm.
E. If the steps you take are working, keep it up.
F. Stick to your set bedtime and wake-up time, no matter the day.
G. Reconsider the 15 minutes you spend in line at the café to get coffee.
第三部分 語言知識運用(共兩節,滿分45分)
第一節  (共20小題;每小題1. 5分,滿分30分)
閱讀下面短文,從短文后各題所給的A、B、C和D四個選項中,選出可以填入空白處的最佳選項。
A Toronto man is offering a free round-the-world air to the right woman. But __41_ apply. You must be named Elizabeth Gallahgher and have a Candian ___42___ .
Jordan Axani, 28, said he and his then girlfriend, Elizabeth Gallagher, booked heavily discounted round-the-world air tickets in May, but their    43     ended and he did not want her ticket to    44     . The ticket had a strict no-transfer(不可轉讓)    45    , but since passport information was not required when     46    , any Canadian Elizabeth Gallagher can
   47      it.
“I just want to see the ticket go to good use and for someone to    48    a lot of joy, ” said Axani. He posted his    49   on a social networking website, and received thousands of e-mails, including thirty from actual Elizabeth Gallagbers with the    50   passports, “More    51   , there are hundreds of Canadians who are interested in    52    their name to Elizabeth Gallagher, ” Axani said. “It was absolutely out of    53   , thousands of e-mails, people around the world  54   their stories of travel. ”
Axani wrote in his post that he is not   55   anything in return and that the woman who uses the    56  ticket can choose to either travel with him or  57   the ticket and travel on her own.
The   58   is scheduled to start on December 21 in New York City and continue on to Milan, Prague, Paris, Bangkok and New Delhi before   59   in Toronto on January 8. He said the   60   woman will be announced on the website and the trip will be shared online.
41. A. benefits   B. deposits   C. restrictions   D. examinations
42. A. origin   B. passport   C. accent    D. friend
43. A. holiday   B. marriage   C. dream    D. relationship
44. A. go to waste  B. come to mind  C. go no sale   D. come into effect
45. A. policy   B. order    C. payment   D. schedule
46. A. applying  B. booking   C. checking   D. bargaining
47. A. use   B. borrow   C. choose    D. buy
48. A. sacrifice  B. express   C. experience   D. provide
49. A. answer   B. advice    C. offer    D. comment
50. A. same   B. right    C. now    D. real
51. A. interesting    B. annoying     C. satisfying    D. convincing
52. A. writing    B. giving      C. lending      D. changing
53. A. touch     B. question     C. date      D. control
54. A. admiring     B. advertising    C. sharing     D. doubting
55. A. leaving     B. looking for     C. losing     D. dealing with  
56. A. leaving      B. looking for     C. losing        D. dealing with
57. A. return       B. take           C. reserve       D. hide
58. A. interview     B. program     C. trip      D. meeting
59. A. ending     B. calling      C. repeating     D. staying
60. A. honored      B. lovely         C. intelligent       D. lucky
第二節  (共10小題;每小題1. 5分,滿分15分)
閱讀下面短文,在空白處填入 1個適當的單詞或括號內單詞的正確形式。
She looks like any other schoolgirl, fresh-faced and full of life. Sarah Thomas is looking forward to challenge of her new A-level course. But unlike school friends, 16-year-old Sarah is not spending half-term     61    (real) Instead, she is earning $6500 a day as  62   model in New York.
   Sarah   63   (tell) that she could be Britain’s new supermodel earning a million dollars in the new year. Her father Peter44, want her to give up school to model fulltime But Sarah,  64  has taken part in shows along with top models wants  65  (prove) that she has brains as well as beauty she is determined to carry on with her  66  (educate).
She has turned down several   67  (invitation) to star at shows in order to concentrate on her studies After school she plans to take a year off to model full time before going to university to get a degree  68  engineering or architecture.
    Sarah says, "My dad thinks I should take the offer now. But at the moment, school  69  (come) first. I don't want to get too absorbed in modeling. It is  70  (certain) fun but the lifestyle is a little unreal. I don't want to have nothing else to fall back on when I can't model my more. "
第四部分  寫作(共兩節,滿分35分)
第一節  短文改錯(共10小題;每小題l分,滿分10分)
    假定英語課上老師要求同桌之間交換修改作文,請你修改你同桌寫的以下作文。文中共有10處語言錯誤,每句中最多有兩處。每處錯誤僅涉及一個單詞的增加、刪除或修改。
增加:在缺詞處加一個漏字符號(∧),并在其下面寫出該加的詞。
刪除:把多余的詞用斜線(\)劃掉。
修改:在錯的詞下劃一橫線,并在該詞下面寫出修改后的詞。
注意:1. 每處錯誤及其修改均僅限一詞;
2. 只允許修改10處,多者(從第11處起)不計分。
When I look at this picture of myself. I realize of how fast time flies. I had grown not only physically. and also mentally in the past few years. About one month after this photo was took, I entered my second year of high school and become a new member of the school music club. Around me in picture are the things they were very important in my life at that time, car magazines and musical instruments. I enjoyed studying difference kings of cars and planes, playing pop music, and collecting the late music albums. This picture often brings back to me many happy memories of your high school days.
第二節  書面表達(滿分25分)
  假定你是李華。你所在的校乒乓球隊正在招收新隊員。請給你的留學生朋友Eric寫封郵件邀請他假如,內容包括:
1. 球隊活動;
2. 報名方式及截止日期。
注意:
1. 詞數100左右;
2. 可以適當增加細節,以使行文連貫。

2017年普通高等學校招生全國統一考試
英語試題正式答案
第一部分 聽力
1. B    2. C    3. A    4. C    5. B
6. A    7. C    8. C    9. B    10. A
11. A    12. B    13. C    14. A    15. B
16. B    17. A    18. C    19. A    20. B
第二部分  閱讀理解
21. A    22. C    23. D    24. B    25. D
26. C    27. B    28. D    29. C    30. A
31. B    32. C    33. A    34. B    35. D
36. C    37. B    38. G    39. F    40. E
第三部分  語言知識運用
41. C    42. B    43. D    44. A    45. A
46. B    47. A    48. C    49. C    50. B
51. A    52. D    53. D    54. C    55. B
56. D    57. B    58. C    59. A    60. D
61. resting    62. a    63. has been told/was told    64. who    65. to prove
66. education      67. invitations      68. in   69. comes    70. certainly
第四部分 寫作
第一節
 
第二節(略)

注意事項

如無特殊說明,本站資源均是用winrar壓縮后的doc或ppt文件。
如果您發現該軟件不能下載,請通知管理員或點擊【此處報錯】,謝謝!
本站所有資料只能用于學??翁媒萄Щ蠐⒂镅罷哐把芯恐?,請勿用作它途,否則,后果自負。
未經本站明確許可,任何網站不得非法盜鏈及抄襲本站資源;如引用頁面,請注明來自本站,謝謝您的支持!

資 料 信 息

  • 資料大?。?/STRONG>160 KB
  • 資料類型:
  • 資料等級:★★★★★
  • 授權方式:免費資料
  • 下載權限:無需注冊
  • 整理時間:2017-6-16
  • 下載統計:數據載入中……
  • 資料作者:佚名
  • 資料上傳:隨心飛揚
  • 資料來源:網絡整理
  • WORD完整版下載地址>>>
版權所有 比盛国际娱乐城 | |
| 站長:隨心飛揚 | 比盛国际娱乐城 www.kihou.icu | 信箱:jxenglish2006#163.com |
本站所有信息僅供參考,本站不保證其準確性,及時性及完整性,請使用者自行斟酌決定。
本站所提供的所有信息僅供學??翁媒萄Ъ壩⒂镅罷哐把芯恐?,其著作權歸原作者及媒體所有。