歡迎來到中學英語教學資源網|嘉興英語教學網!本站永久網址:比盛国际娱乐城 | 新會員注冊 | 會員登錄 | 會員中心 | 給我留言 | 換背景 |

試題下載

同步輔導

備課中心

高考輔導

英語語法

在線組卷

英文薈萃
| 頻道首頁 | 高考真題 | 全真模擬 | 名校模擬 | 綜合練習 | 高一測試上 | 高一測試下 | 高二測試上 | 高二測試下 | 高三測試上 | 高三測試下 |
◆ 您現在的位置: 嘉興英語教學網 >> 試題下載 >> 高考真題 >> 試題信息:2017年全國各地高考英語試題下載-新課標Ⅱ[含答案]
2017年全國各地高考英語試題下載-新課標Ⅱ[含答案]

2017年普通高等學校招生全國統一考試
英  語
本試卷共150分,共14頁??際越崾?,將本試卷和答題卡一并交回。
注意事項:
  1. 答題前,考生先將自己的姓名、準考證號碼填寫清楚,將條形碼準確粘貼在條形碼區域內。
  2. 選擇題必須使用2B鉛筆填涂;非選擇題必須使用0. 5毫米黑字跡的簽字筆書寫,字體工整,筆跡清楚。
  3. 請按照題號順序在各題目的答題區域內作答,超出答題區域書寫的答案無效;在草稿紙、試題卷上答題無效。
  4. 作圖可先用鉛筆畫出,確定后必須用黑色字跡的簽字筆描黑。
  5. 保持卡面清潔,不要折疊、不要弄破、弄皺,不準使用涂改液、修正帶、刮紙刀。

第一部分  聽力(共兩節,滿分30分)
做題時,先將答案標在試卷上,錄音結束后,你將有兩分鐘的時間將試卷上的答案轉涂到答題卡上。
第一節 (共5小題,每小題1. 5分,滿分7. 5分)
聽下面5段對話,每段對話后有一個小題,從題中所給的A、B、C三個選項中選出最佳答案。聽完每段對話后,你都有10秒鐘的時間來回答有關小題和閱讀下一小題。每段對話僅讀一遍。
例:How much is the shirt?
A.£ 19. 15   B.£9. 18   C.£9. 15
答案是C。
1. What will the woman do this afternoon?
A. Do some exercise.    B. Go shopping.    C. Wash her clothes.
2. Why does the woman call the man?
A. To cancel a flight.   B. To make an apology.    C. To put off a meeting. 
3. How much more does David need for the car?
A. $ 5, 000.           B. $20, 000.          C. $25, 000.
4. What is Jane doing?
A. Planning a tour.     B. Calling her father.    C. Asking for leave.
5. How does the man feel?
A. Tied.            B. Dizzy.            C. Thirsty. 
第二節(共15小題;每小題1. 5分,滿分22. 5分)
聽下面5段對話或獨白。每段對話或獨白后有幾個小題,從題中所給的A、B、C三個選項中選出最佳選項。聽每段對話或獨白前,你將有時間閱讀各個小題,每小題5秒鐘;聽完后,各小題將給出5秒鐘的作答時間。每段對話或獨白讀兩遍。

聽第6段材料,回答第6、7題。
6. What does Jack want to do?
A. Watch TV.    B. Play outside.    C. Go to the zoo.
7. Where does the conversation probably take place?
A. At home.    B. In a cinema.     C. In a supermarket.
聽第7段材料,回答第8至10題。
8. What does Richard do?
A. He’s a newsman.     B. He’s a manager.    C. He’s a researcher.
9. Where is Richard going next week?
A. Birmingham.    B. Mexico City.    C. Shanghai.
10. What will the speakers do tomorrow?
A. Eat out together.    B. Visit a university.    C. See Professor Hayes.
聽第8段材料,回答第11至13題。
11. What is the probable relationship between the speakers?
A. School friends.
B. Teacher and student.
C. Librarian and library user.
12. Why does Jim suggest Mary buy the book?
A. It’s sold at a discount price.
B. It’s important for her study.
C. It’s written by Professor Lee.
13. What will Jim do for Mary?
A. Share his book with her.
B. Lend her some money.
C. Ask Henry for help.
聽第9段材料,回答第14至16題。
14. Where does Stella live?
A. In Memphis    B. In Boston    C. In St Louis  
15. What would Peter and his family like to do on Beale Street?
A. Visit a museum    B. Listen to music    C. Have dinner   
16. What kind of hotel does Peter prefer?
A. A big one   B. A quite one    C. A modern one    
聽第10段材料,回答第17至20題。
17. How many lab sessions will the students have every week?
A. One   B. Two    C. Three
18. What are the students allowed to wear in the lab?
A. Long scarves    B. Loose clothes     C. Tennis shoes
19. Why should the students avoid mixing liquid with paper?
A. It may cause a fire   B. It may create waste     C.  It may produce pollution
20. What does the speaker mainly talk about?
A. Grades the student will receive   
B. Rules the students should follow    
C. Experiments the students will do.

第二部分  閱讀理解(共兩節,滿分40分)
第一節 (共15小題;每小題2分,滿分30分)
閱讀下列短文,從每題所給的A、B、C和D四個選項中,選出最佳答案。
A
In the coming months, we are bringing together artists from all over the globe, to enjoy speaking Shakespeare’s plays in their own language, in our Globe, within the architecture Shakespeare wrote for. Please come and join us.
National Theatre of China   Beijing|Chinese
This great occasion(盛會) will be the National Theatre of China’s first visit to the UK. The company’s productions show the new face of 21st century Chinese theatre. This production of Shakespeare’s Richard III will be directed by the National’s Associate Director,Wang Xiaoying.
Date & Time : Saturday 28 April, 2. 30pm & Sunday 29 April, 1. 30pm & 6. 30pm

Marjanishvili Theatre   Tbilisi  |  Georgian
One of the most famous theatres in Georgia, the Marjanishvili, founded in 1928, appears regularly at theatre festivals all over the world. This new production of   It is helmed(指導)by the company’s Artistic Director Levan Tsuladze.
Date & Time :Friday 18May, 2. 30pm & Saturday 19May, 7. 30pm

Deafinitely Theatre  London | British Sign  Language (BSL)
By translating the rich and humourous text of Love’s Labour’s Lost into the physical language of BSL, Deafinitely Theatre creates a new interpretation of Shakespeare’s comedy and aims to build a bridge between deaf and hearing worlds by performing to both groups as one audience.
Date & Time : Tuesday 22 May, 2. 30pm & Wednesday 23 May, 7. 30pm

Habima National Theatre Tel Aviv | Hebrew
The Habima is the centre of Hebrew-language theatre worldwide , Founded in Moscow after the 1905 revolution, the company eventually settled in Tel Aviv in the late 1920s, Since 1958, they have been recognised as the national theatre of Israel . This production of Shakespeare’s The Merchant of Venice marks their first visit to the UK.
Date & Time :Monday 28May, 7. 30 & Tuesday 29 May, 7. 30pm

21. which play will be performed by the National Theatre of China?
A. Richard Ⅲ.                B. Lover’s Labour’s Lost
C. As You Like It              D. The Merchant of Venice
22. What is special about Deafinitely Theatre?
A. It has two groups of actors    B. It is the leading theatre in London
C. It performs plays in BSL      D. It is good at producing comedies
23. When can you see a play in Hebrew?
A. On Saturday 28 April.         B. On Sunday 29 April
C. On Tuesday 22 May.          D. On Tuesday 29 May
B
I first met Paul Newman in 1968, when George Roy Hill, the director of Butch Cassidy and the Sundance Kid, introduced us in New York City. When the studio didn’t want me for the film - it wanted somebody as well known as Paul - he stood up for me. I don’t know how many people would have done that; they would have listened to their agents or the studio powers.
The friendship that grew out of the experience of making that film and The Sting four years later had its root in the fact that although there was an age difference, we both came from a tradition of theater and live TV. We were respectful of craft(技藝)and focused on digging into the characters we were going to play. Both of us had the qualities and virtues that are typical of American actors: humorous, aggressive, and making fun of each other - but always with an underlying affection. Those were also at the core(核心)of our relationship off the screen.
We shared the brief that if you’re fortunate enough to have success, you should put something back - he with his Newman’s Own food and his Hole in the Wall camps for kids who are seriously ill, and me with Sundance and the institute and the festival. Paul and I didn’t see each other all that regularly, but sharing that brought us together. We supported each other financially and by showing up at events.
I last saw him a few months ago. He’d been in and out of the hospital. He and I both knew what the deal was, and we didn’t talk about it. Ours was a relationship that didn’t need a lot of words.
24. Why was the studio unwilling to give the role to author at first?
A. Paul Newman wanted it.                 B. The studio powers didn’t like his agent.
C. He wasn’t famous enough.              D. The director recommended someone else.
25. Why did Paul and the author have a lasting friendship?
A. They were of the same age.             B. They worked in the same theater.
C. They were both good actors.            D. They have similar characteristics.
26. What does the underlined word “that” in paragraph 3 refer to?
A. Their belief.                             B. Their care for children.
C. Their success.                            D. Their support for each other.
27. What is the author’s purpose in writing the test?
A. To show his love of films.                 B. To remember a friend.
C. To introduce a new movie.                 D. To share his acting experience.

C
   Terrafugia Inc. said Monday that its new flying car has completed its first flight, bringing the company closer to its goal of selling the flying car within the next year. The vehicle-named the Transition – has two seats, four wheels and wings that fold up so it can be driven like a car. The Transition, which flew at 1, 400 feet for eight minutes last month, can reach around 70 miles per hour on the road and 115 in the air. It flies using a 23-gallon tank of gas and bums 5 gallons per hour in the air. On the ground, it gets 35 miles per gallon.
Around 100 people have already put down a $10, 000 deposit to get a Transition when they go on sale, and those numbers will likely rise after Terrafugia introduces the Transition to the public later this week at the New York Auto Show. But don’t expect it to show up in too many driveways. It’s expected to cost $279, 000. And it won’t help if you’re stuck in traffic. The car needs a runway.
Inventors have been trying to make flying cars since the 1930s, according to Robert Mann, an airline industry expert. But Mann thinks Terrafugia has come closer than anyone to making the flying car a reality. The government has already permitted the company to use special materials to make it easier for the vehicle to fly. The Transition is now going through crash tests to make sure it meets federal safety standards.
Mann said Terrafugia was helped by the Federal Aviation Administration’s decision five years ago to create a separate set of standards for light sport aircraft, which are lower than those pilots of larger planes Terrafugia says an owner would need to pass a test and complete 20 hours of flying time to be able to fly the Transition, a requirement pilots would find relatively easy to meet.
28. What is the first paragraph mainly about?
A. The basic data of the Transition.     B. The advantages of flying cars.
C. The potential market for flying cars.  C. The designers of the Transition.
29. Why is the Transition unlikely to show up in too many driveways?
A. It causes traffic jams.             B. It is difficult to operate.
C. It is very expensive.               D. It bums too much fuel.
30. What is the government’s attitude to the development of the flying car?
A. Cautious                       B. Favorable.
C. Ambiguous.                     D. Disapproving.
31. What is the best title for the text?
A. Flying Car at Auto Show          B. The Transition’s Fist Flight
C. Pilots’ Dream Coming True         D. Flying Car Closer to Reality

When a leafy plant is under attack ,it doesn’t  sit quietly. Back in 1983, two scientists, Jack Schultz and Ian Baldwin, reported that young maple trees getting bitten by insects send out a particular smell that neighboring plants can get. These chemicals come from the injured parts of the plant  and seem to be an alarm. What the plants pump through the air is a mixture of chemicals known as volatile organic compounds, VOCs for short.
    Scientists have found that all kinds of plants give out VOCs when being attacked. It’s a plant’s way of crying out. But is anyone listening? Apparently. Because we can watch the neighbours react.
   Some plants pump out smelly chemicals to keep insects away. But others do double duty. They pump out perfumes designed to attract different insects who are natural enemies to the attackers. Once they arrive, the tables are turned. The attacker who was lunching now becomes lunch.
  In study after study, it appears that these chemical conversations help the neighbors. The damage is usually more serious on the first plant, but the neighbors, relatively speaking, stay safer because they heard the alarm and knew what to do.
    Does this mean that plants talk to each other? Scientists don’t know. Maybe the first plant just made a cry of pain or was sending a message to its own branches, and so, in effect, was talking to itself. Perhaps the neighbors just happened to “overhear” the cry. So information was exchanged, but it wasn’t a true, intentional back and forth.
Charles Darwin, over 150 years ago, imagined a world far busier, noisier and more intimate(親密的) than the world we can see and hear. Our senses are weak. There’s a whole lot going on.
32. What does a plant do when it is under attack?
A. It makes noises.     B. It gets help from other plants.
C. It stands quietly    D. It sends out certain chemicals.
33. What does the author mean by “the tables are turned” in paragraph 3?
A. The attackers get attacked.
B. The insects gather under the table.
C. The plants get ready to fight back.
D. The perfumes attract natural enemies.
34. Scientists find from their studies that plants can           .
A. predict natural disasters      B. protect themselves against insects
C. talk to one another intentionally   D. help their neighbors when necessary
35. What can we infer from the last paragraph?
A. The word is changing faster than ever.
B. People have stronger senses than before
C. The world is more complex than it seems
D. People in Darwin’s time were more imaginative.

第二節 (共5小題;每小題2分,滿分10分)
根據短文內容,從短文后的選項中選出能填入空白處的最佳選項。選項中有兩項為多余選項。
Interruptions are one of the worst things to deal with while you’re trying to get work done.   36     , there are several ways to handle things. Let’s take a look at them now.
    37       . Tell the person you’re sorry and explain that you have a million things to do and then ask if the two of you can talk at a different time.
When people try to interrupt you, have set hours planned and let them know to come back during that time or that you’ll find them then.    38     . It can help to eliminate(消除) future interruptions.
When you need to talk to someone, don’t do it in your own office.      39    . It’s much easier to excuse yourself to get back to your work than if you try to get someone out of your space even after explaining how busy you are
If you have a door to your office, make good use of it.     40    . If someone knocks and it’s not an important matter. excuse yourself and let the person know you’re busy so they can get the hint(暗示) than when the door is closed, you’re not to be disturbed.
A. If you’re busy, don’t feel bad about saying no
B. When you want to avoid interruptions at work
C. Set boundaries for yourself as your time goes
D. If you’re in the other person’s office or in a public area
E. It’s important that you let them know when you’ll be available
F. It might seem unkind to cut people short when they interrupt you
G. Leave it open when you’re available to talk and close it when you’re not
第三部分 語言知識運用(共兩節,滿分45分)
第一節(共20小題:每小題1. 5分,滿分30分)
閱讀下面短文,從短文后各題所給的A、B、C和D四個選項中,選出可以填入空白處的最佳選項。
In 1973, I was teaching elementary school. Each day, 27 kids   41    “The Thinking Laboratory.” That was the      42     students voted for after deciding that “Room 104” was too   43   .
Freddy was an average     44    , but not an average person. He had the rare balance of fun and compassion(同情). He would   45    the loudest over fun and be the saddest over anyone’s   46    .
Before the school year    47    , I gave the kids a special       48    , T-shirts with the words “Verbs Are Your   49    ” on them. I had advised the kids that while verbs(動詞)may seem dull , most of the  50    things they do throughout their lives will be verbs.
Through the years, I’d run into former students who would provide    51    on old classmates. I learned that Freddy did several jobs after his   52    from high school and remained the same  53    person I met forty years before . Once, while working overnight at a store, he let a homeless man   54   in his truck. Another time, he   55   a friend money to buy a house.
Just last year, I was   56    a workshop when someone knocked at the classroom door. A woman   57    the interruption and handed me an envelope. I stopped teaching and    58    it up. Inside were the “Verbs” shirt and a    59    from Freddy’s mother. “Freddy passed away on Thanksgiving. He wanted you to have this. ”
I told the story  to the class. As sad as it was, I couldn’t help smiling. Although Freddy was taken from us, we all   60   something from Freddy.
41. A. built          B. entered         C. decorated             D. ran
42. A. name         B. rule            C. brand                D. plan
43. A. small         B. dark            C. strange              D. dull
44. A. scholar        B. student         C. citizen               D. worker
45. A. speak         B. sing            C. question             D. laugh
46. A. misfortune     B. disbelief         C. dishonesty           D. mistake
47. A. changed       B. approached       C. returned            D. ended
48. A. lesson           B. gift               C. report           D. message
49. A. friends          B. Awards            C. Masters          D. Tasks
50. A. simple          B. unique             C. fun             D. clever
51. A. assessments      B. comments          C. instructions       D. updates
52. A. graduation       B. retirement          C. separation        D. resignation
53. A. daring          B. modest              C. caring           D. smart
54. A. wait            B. sleep               C. study            D. live
55. A. paid            B. charged             C. lent              D. owed
56. A. observing        B. preparing            C. designing        D. conducting
57. A. regretted         B. avoided             C. excused          D. ignored
58. A. opened          B. packed              C. gave            D. held
59. A. picture          B. bill                 C. note             D. diary
60. A. chose           B. took                C. expected         D. borrowed

第二節(共10小題;每小題1. 5分,滿分15分)
    閱讀下面短文,在空白處填入1個適當的單詞或括號內單詞的正確形式。
    In 1863the first underground passenger railway in the world opened in London. It ran for just under seven kilometers and allowed people to avoid terrible __61__(crowd) on the roads above as they travelled to and ___62__ word. It took three years to complete and was built using an interesting method. This included digging up the road, ____63___(lay) the track and then building a strong roof over___64___ top. When all those had been done, the road surface was replaced.
    Steam engines ___65__(use) to pull the carriages and it must have been___66__(fair) unpleasant for the passengers, with all the smoke and noise. However, the railway quickly proved to be a great success and within six months, more than 25, 000 people were using___67__ every day.
    Later, engineers ____68___(manage) to construct railways in a system of deep tunnels (隧道), which became known to the tube. This development was only possible with the ___69___ (introduce) of electric-powered engines and lifts. The central London Railway was one of the most ___70___(success) of these new lines, and was opened in 1900. It had white-painted tunnels and bright red carriages, and proved extremely popular with the public.
第四部分 寫作(共兩節,滿分35分)
第一節  短文改錯(共10小題;每小題1分,滿分10分)
假定英語課上老師要求同桌之間交換修改作文,請你修改你同桌寫的以下作文。文中共有10處語言錯誤,每句中最多有兩處;每處錯誤僅涉及一個單詞的增加、刪除或修改。
增加:在缺詞處加一個漏字符號(∧),并在其下面寫出該加的詞。
刪除:把多余的詞用斜線(\)劃掉。
修改:在錯的詞下劃一橫線,并在該詞下面寫出修改的詞。
注意:1. 每處錯誤及其修改均僅限一詞;
2. 只允許修改10處,多者(從第11處起)不計分。
Mr. and Mrs. Zhang all work in our school. They live far from the school, and it takes them about a hour and a half to go to work every day. In their spare time, they are interesting in planting vegetables in their garden, that is on the rooftop of their house. They often get up earlier and water the vegetables together. They have also bought for some gardening tools. Beside, they often get some useful informations from the internet. When summer came, they will invite their students pick the vegetables!

第二節 書面表達(滿分25分)
假定你是李華,想邀請邀請外教Henry一起參觀中國剪紙(paper-cutting)藝術展。請給他寫封郵件,內容包括:
1. 展覽時間、地點;
2. 展覽內容。

注意:
1. 詞數100左右;
2. 可以適當增加細節,以使行文連貫。

 

2017年普通高等學校招生全國統一考試
英語試題參考答案

第一部分 聽力
1. B    2. C    3. A    4. C    5. B   6. A    7. C    8. C     9. B    10. A    11. A    12. B
13. C    14. A    15. B    16. B    17. A    18. C    19. A    20. B
第二部分 閱讀理解
21. A    22. C    23. D    24. C    25. D    26. A     27. B    28. A     29. C    30. B    31. D
32. D    33. A     34. B    35. C     36. B    37. A     38. E     39. D      40. G
第三部分 語言知識運用
41. B      42. A    43. D     44. B    45. D    46. A    47. D    48. B    49. A    50. C
51. D    52. A    53. C    54. B    55. C    56. D    57. C    58. A    59. C    60. B
61. crowds    62. from    63. laying    64. the    65. were used
66. fairly      67. it      68. managed   69. introduction    70. successful
第四部分 寫作
第一節
 
第二節(略)

注意事項

如無特殊說明,本站資源均是用winrar壓縮后的doc或ppt文件。
如果您發現該軟件不能下載,請通知管理員或點擊【此處報錯】,謝謝!
本站所有資料只能用于學??翁媒萄Щ蠐⒂镅罷哐把芯恐?,請勿用作它途,否則,后果自負。
未經本站明確許可,任何網站不得非法盜鏈及抄襲本站資源;如引用頁面,請注明來自本站,謝謝您的支持!

資 料 信 息

  • 資料大?。?/STRONG>63 KB
  • 資料類型:
  • 資料等級:★★★★★
  • 授權方式:免費資料
  • 下載權限:無需注冊
  • 整理時間:2017-6-16
  • 下載統計:數據載入中……
  • 資料作者:佚名
  • 資料上傳:隨心飛揚
  • 資料來源:網絡整理
  • WORD完整版下載地址>>>
版權所有 比盛国际娱乐城 | |
| 站長:隨心飛揚 | 比盛国际娱乐城 www.kihou.icu | 信箱:jxenglish2006#163.com |
本站所有信息僅供參考,本站不保證其準確性,及時性及完整性,請使用者自行斟酌決定。
本站所提供的所有信息僅供學??翁媒萄Ъ壩⒂镅罷哐把芯恐?,其著作權歸原作者及媒體所有。